undefined undefined undefined undefined

Týdenní denní menu

Pondělí 25. 9.
Polévka: Žampiónový krém
Menu I. 200g Vepřová panenka plněná listovým špenátem a česnekem, opečený brambůrek
249,- Kč 
Menu II. 150g Svíčková na smetaně s brusinkovým terčem a houskovým knedlíkem
169,- Kč 

Úterý 26. 9.
Polévka: Rajčatová polévka s bylinkovými noky
Menu I. 150g Hovězí maso na houbách s dušenou rýží nebo houskovým knedlíkem
249,- Kč
Menu II. 150g Uzené maso s čočkou na kyselo a sázeným vejcem
169,- Kč

Středa 27. 9.
Polévka: Bramborová s českými houbami
Menu I. 200g Žebrácký kotlet, šťouchané brambory s cibulkou a slaninou
249,- Kč
Menu II. 250g Rizoto s kuřecím masem a sušenými rajčaty sypané parmazánem
169,- Kč

Čtvrtek 28. 9.
Polévka: Čočková s uzeninou
Menu I. 200g
Biftek s pepřovou omáčkou, grilovanou zeleninou a pečeným bramborem
249,- Kč
Menu II. 150g Sýrová jehla s hranolkami a naší tatarskou omáčkou
169,- Kč

Pátek 29. 9.
Polévka: Špenátová se zastřeným vejcem
Menu I. 150g Pečená vepřová plec s bramborovým knedlíkem a zelím 199,- Kč
Menu II. 150g Maďarský guláš s houskovým knedlíkem nebo těstovinami Penne
169,- Kč
 


Provozní doba:
 
Ne - Čt 12 - 22h
 
Pá - So 12 - 23h

Vážení hosté,

rádi bychom Vás touto cestou informovali, že veškeré hovězí a vepřové maso používané k přípravě našich jídel, pochází z velké části z produkce regionálních zemědělců a výhradně z produkce zemědělců v ČR.

Hlavní dodavatel - VARNSDORFSKÉ UZENINY s.r.o., držitel ocenění v soutěži REGIONÁLNÍ POTRAVINA ÚSTECKÉHO KRAJE, REGIONÁLNÍ PRODUKT ČESKOSASKÉ ŠVÝCARSKO, REGIONÁLNÍ VÝROBEK KRAJE PŘEMYSLA ORÁČE

Změna přílohy možná. Polední menu podáváme do 14 hodin.




KONTAKTNÍ ÚDAJE - HOTEL U KAPLE DĚČÍN

HOTEL U KAPLE
U Kaple 544/3,
405 02 Děčín 6,
Czech Republic

IČO: 04637348,
DIČ: CZ 04637348
Tel.: +420 412 539 915
E-mail: info@hotelukaple.cz


RYCHLÉ ODKAZY

NAPIŠTE NÁM